AMI MULE

  • 70ml Cher Ami 

  • Ijsblokjes

  • Tumbler glas

  • Fever Tree Blood Orange Ginger Beer

  • Vers citroensap of Supasawa

  • Een verse kers

  • Een gedroogd citroenschijfje


Giet 70ml Cher Ami in je met ijsblokken gevuld glas.
Voeg daarna de helft van je Fever Tree Blood Orange Ginger Beer toe. Meng vers citroensap naar wens. Garneer met een kers en/of een gedroogd citroenschijfje.





AMI SOUR

  • 70ml Cher Ami 

  • Ijsblokjes

  • Coupe of Rocks glas

  • 30ml vers citroensap

  • 15ml suikersiroop

  • 1 eiwit

  • Angostura bitters

  • Een gedroogd citroenschijfje


Vul je glas met ijs - om je glas te koelen. Haal je shaker uit en voeg de Cher Ami, suikersiroop en het eiwit toe. Shake it ‘til you make it, +/- 30 seconden. Add some ice en shake nogmaals een 20-tal seconden. Giet je cocktail door je strainer en garneer met enkele druppeltjes Angostura en/of een gedroogd citroenschijfje.





CHERRY SPRITZ

  • 60ml Cher Ami 

  • 90ml sprankelende wijn
    (cava, prosecco, champagne…)

  • 20ml spuitwater

  • Ijsblokjes

  • Coupe - of wijnglas

  • Vers sinaasappelpartje


Vul je glas met véél ijs. Voeg je Cher Ami toe en
top af met je favoriete - of volgens je budget toelaatbare - sprankelende wijn. Wat spuitwater kan ook, maar hoeft natuurlijk niet. Garneer met een vers sinaasappelpartje.